Original_1000 sv bakgr

JUST DANCE med JOE JOBE 

Vi vill tillsammans med Boost Hylte stolt presentera danseventet JUST DANCE lördagen den 17 maj i Örnahallens sporthall. Du kommer att kunna prova streetdance, linedance och afrikansk dans, så missa inte detta unika tillfälle! Eventet är gratis och inga förkunskaper behövs!
Joe Jobe är en av originalmedlemmarna i dansgruppen Bounce. Gruppen startade 1997 och avslutade deras resa med att 13 år senare sälja ut Ericsson Globen fem gånger. Joe älskar att undervisa och koreograferar allt från tuff hip hop till smöriga grooviga rnb-ballader. Han är omtyckt för sitt pedagogiska sätt att undervisa och för att han brukar få deltagarna att känna sig bekväma och avslappnade när de inser att han är rätt rolig och inte är "tuffare" än kepsen han har på sig…

Etiketter: dans