Original_1000 sv bakgr

Elvis på besök i Forum

Under tre dagar och med fyra föreställningar besökte Elvis Forum i Hyltebruk den 3 – 5 oktober. Elviskvällarna 2014 arrangerades i år av en nybildad förening, Hylte Musikförening där Johan Bergström är den drivande i samarbete med Märit Andersson, Pia Andersson och Henrik Hjort. Hylte Musikförening har på kort tid lyckats att skapa en föreställning som höll mycket hög klass.

Anders Jönsson guidade oss, med sitt gedigna musikaliska kunnande, igenom kvällen på ett trivsamt vis och där han berättade om Elvis karriär och hans outplånliga hits.

Den musikaliska insatsen var av bästa märke under ledning av kapellmästaren Dennis Lagerkvist. Soloartisterna tolkningar av Elvislåtarna, unga som gamla, var och av gammalt gott märke och underhållsvärdet var högt. För att det skall bli en perfekt Elviskväll så måste det även finnas en kör som ger det rätta soundet i en Elvislåt. Även här hade Hylte Musikförening hittat det bästa som finns att få.

Sammanfattningsvis kan det endast uttryckas med ett ord; Succé!

Vi ser redan fram emot Elviskvällarna 2015!

Etiketter: elviskvällarna