Original_1000 sv bakgr

Öppet hus fredag den 6 november

Vi har öppet hus fredagen den 6/11 mellan kl. 10.00-12.00. Prova på Thorax med kaffe och mys. Vi påminner även om våra härliga morgonpass torsdag och fredag. Starta dagen på bästa sätt med thorax, efter det en kopp kaffe.

Nya tider finns att boka med nyheter som ThoraxTrainer Core/Cirkel, ungdoms- och pensionärspriser. Vi erbjuder olika upplägg antingen kopplade till thorax, utan eller i kombination tabataträning, streetdance, Afrodans, Core, cirkelträning, gränsbrännboll, lite bollsporter på begränsad yta.

Vi behovsanpassar upplägg som kan kopplas med Thorax, t ex Ski and core, Ski and dance, Ski and run m.m. Idrottsföreningar kan boka försäsongsträning med behovsanpassat upplägg. Killgänget, tjejgänget eller företaget kan boka. Just nu har vi både idrottsföreningar och företag inbokade hos oss utöver ordinarie verksamhet vilket är fantastiskt kul. Tveka inte att kontakta oss för förfrågan och pris.

Etiketter: thoraxtrainer