Original_1000 sv bakgr

#teamWEdream

Vill uppmärksamma er på ett fantastiskt projekt i #teamWEdream där två nyanlända syriska män tillsammans med två svenska kvinnor har bestämt sig för att genomföra en svensk klassiker med start Vasaloppet 2016. Hisham Benni, Mohammad Abazeed, Anna Larsson och Kristina Kamstedt. Vi är inne i en hård träningsperiod där disciplinerad träning varvas med intressanta samtalsämne.

Hisham Benni har fått språkpraktik på Hylte Sport & Event, deltagit i ThoraxTrainer-pass och glädjande nu sedan några månader hålla i träningspass på svenska själv. Detta har även landat i att han har fått jobb inom skolförvaltningen.

Mohammad Abazeed har gjort samma resan inom Hylte Sport & Event och är nu nära ett instegsjobb.

28-31 januari kommer teamet att åka till Mora för att tränas av Vasaloppsvinnaren Staffan Larsson. Ni är varmt välkomna dit.
 
28 januari - 6 mars startar vi även en insamling till förmån för alla barn på flykt
" Staka för varje utsatt barn på flykt" 

#TeamWEdream har antagit utmaningen, två syriska män, två svenska kvinnor ska genomföra den svenska klassikern med start Vasaloppet 6 mars. Vi kommer att göra allt för att tillsammans genomföra Vasaloppet. Låta varje träningstimme och varje staktag bli ett stöd för alla barn på flykt. Låt varje kontroll vara ett bevis på att vi är närmare målet men förhoppningsvis också ett större stöd.  Fortsätt heja på oss för det behöver vi MEN ge erat allra största stöd till varje utsatt barn på flykt genom att skänka summa till insamling #teamWEdream.
Staka för varje utsatt barn på flykt! Låt oss tillsammans bli deras största supportrar och världens största team!
Swisha till 123 562 85 24 för att ge ditt bidrag till #teamWEdream