Original_1000 sv bakgr

Thoraxtrainer, Nordic Fullbody Workout

loading...

THORAXTRAINER ger dig alla träningsfördelar från längskidåkning, simning, cykling och löpning. Du får extrem bålstabilitet, styrka, kondition och uthållighet.

ThoraxTrainer

Vi kan nu erbjuda fyra olika nivåer på träningspass. Det är därför viktigt att du bokar träningspass på rätt nivå och i rätt kalender så att det passar just dina krav och förväntningar.

Om du är nybörjare och aldrig deltagit i något pass, rekommenderar vi dig att du anmäler dig på våra introduktionspass på tisdagar. Se Nivå 1!

ThoraxTrainer Morgonpasset riktar sig till seniorer eller till dig som är morgonpigg och vill starta dagen med ett skönt träningspass.

ThoraxTrainer Basic, Nivå 1, är ett träningspass med mycket fart och många olika övningar i maskinen och är lämpligt för dig som är nybörjare.

ThoraxTrainer Premium, Nivå 2, är ett intensivt träningspass med mycket fart och styrka. Träningsprogrammet innehåller flera olika övningar som är lämpliga för dig som är en erfaren ThoraxTrainer.

ThoraxTrainer Advanced, Nivå 3, är ett högintensivt träningspass med mycket fart och styrka. Träningsprogrammet innehåller flera olika övningar som är lämpliga för dig som är en erfaren ThoraxTrainer och vill känna på det lilla extra.

En nyhet är ThoraxTrainer Burning som är ett mycket intensivt träningspass på 10 minuter. Något för dig som vill nå snabba resultat. Två pass, 2 x 10 min, för 80 kr.
Passet ligger under Nivå 3.

Bra att tänka på
Till alla pass på ThoraxTrainer behöver du ta med dig handskar, inomhusskor och vattenflaska.

Priser

 • Ett träningspass
  80 kr. Betalas via Swish eller kontant.
 • 12 träningspass
  800 kr.(67 kr/gång).
 • 24 träningspass
  1 500 kr. (62.50 kr/gång)
 • 12 träningspass Ungdom/pensionär
  Ungdomar (13 - 19 år) och pensionärer. 600 kr.
  (50 kr/gång)
 • Alla priser är inkl. moms.
 • I vår HSE-butik köper du våra populära tränings-pass. Klicka på knappen nedan!

Vår träningslokal

Hylte Sport & Event har de populära ThoraxTrainer-maskinerna i träningslokalen, Hyltebruks företaghotell.
 

Boka tid
Prova gärna bokningssystem från TimeCenter
Vi rekommenderar bokningssystem från TimeCenter .

Hylte Sport & Event
V Industrigatan 4
314 32 Hyltebruk

Tips!

När du gjort din första tidsbokning får du en bekräftelse via din e-post. I bekräftelsen får du ett lösenord som du skall använda tillsammans med din e-post när du skall logga in på vårt tidsbokningssystem. När du har loggat in kan du avboka, omboka och boka nya tider.
 

loading...


Företagspaket

Om ni vill boka egna tider med tillträde till 9 platser för ert företag, klubb eller träningsvänner så kan ni alltid höra av er så kan vi säkert lösa det. Vi fakturerar er för hela passet.

Kontakta Anna Larsson för frågor om företagspaketet m.m. 

Skidor

Med ThoraxTrainer kan du träna och tävla stakåking med en känsla som nästan är den samma som på snö. En test visar en korrelation på 0,96 mellan ThoraxTrainer och stakåkning. Det betyder att du kan förutsäga din prestationsförmåga på längdskidor utifrån din prestation i ThoraxTrainer med 96% säkerhet.
 

Simning

ThoraxTrainer imiterar rörelserna från simning, men du får långt större motstånd än i vatten. Du ökar bålstabilitet, styrka och kondition snabbare med ThoraxTraner jämfört med träning i vatten.
 

Cykling

ThoraxTrainer är konstruerat så att du i varje stavtag måste trycka emot med benen med samma kraft som du trycker med armar och överkropp.
Det ger en mycket effektiv uthållig styrketräning av lår-, sätes- och bakre lårmuskler, vilket ger hårdare press i pedalerna.

 

Löpning

Med ThoraxTrainer tränar du även benmuskler och musklerna under fötterna. Detta kommer att ge dig en förbättrad "bounce" i varje löpsteg eftersom din bål upptar stöten från underlaget
- du "förlorar" inte höften och din fot fjädrarbättre. Det ger ökad fart, bra löpteknik över tid och mycket mindre risk för skador.